ETUSIVU          PALVELUT          KURSSIT/TAPAHTUMAT          TELEPRIKAATI OY          YHTEYSTIEDOT

PALVELUT

Koulutus

Tietoliikennekoulutusta eri kohderyhmille ja osaamistasoille suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon. Koulutusmuotoina ovat avoimet kurssit sekä asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt asiakaskohtaiset koulutukset.

Teleprikaatin kurssivalikoimaan pääset TÄSTÄ.

Datarocksin koulutuksiin pääset TÄSTÄ.

 


Lähiverkon suunnittelu

Palvelussa suunnitellaan lähiverkko ja sen yhteydet muihin verkkoihin. Siinä määritellään verkko- ja siirtoyhteyskerroksen (L3 ja L2) tekniikka.

 

WLAN-verkon suunnittelu

WLAN-verkon suunnittelussa voi tulla kyseeseen kokonaan uuden verkon suunnittelu tai olemassa olevan verkon laajennuksen suunnittelu. Suunnittelun pohjana pidetään verkkoympäristön kuuluvuusmittauksia (site survey), palvelutasovaatimuksia sekä verkkoon haluttujen päätelaitteiden tuntemista.

 

WLAN Site Survey -palvelu

Palvelun tarkoituksena on selvittää ja varmistaa jo rakennetun tai toteutettavan kohteen WLAN-verkon toimintaedellytykset. Mittauksien lopputuloksena syntyy dokumentti, jossa määritellään, mitä tarvitaan asiakkaan vaatimusten mukaisen verkon toteuttamiseen tai olemassa olevan verkon palvelukyky. Tarvittaessa toteutettava verkko mitataan valitun toimittajan laitteilla.

 Teleprikaati Oy
Mannilantie 9 B 12
04400 Järvenpää
 


© Teleprikaati Oy 2013 - 2022