Sulje

Koulutuksen ilmoittautumisehdot

Teleprikaati Oy
Kotipaikka: Järvenpää

Y-tunnus: 2379501-0
Osoite:
Mannilantie 9 B 12
04400 Järvenpää

Koulutuksen yhteyshenkilö:
Hannu Jaakohuhta
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@teleprikaati.fi

Voidaksesi ilmoittautua kurssille sinun on oltava 18 vuotta täyttänyt.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärät ovat rajattuja, joten vain ilmoittautumalla varmistat osallistumisesi. Toivomme, että ilmoittaudut kunkin kurssin kohdalla mainittuun ilmoittautumispäivään mennessä.

Ilmoittautuminen vahvistetaan vastaanotetuksi sähköpostitse ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kurssien hinnat sisältävät opetuksen, kurssinaikaisen materiaalin ja ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Kurssivahvistus
Kurssille ilmoittautuneelle lähetetään kurssivahvistus/-kutsu sähköpostilla viikkoa ennen tilaisuutta. Myös mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Maksuehdot
Lasku lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen. Laskun maksuehto on 14 päivää netto.
Viivästyskorko on korkolain mukainen.

Peruuttaminen
Jos peruutus tapahtuu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitamme järjestelykuluina 250€ + alv. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua, peritään 50 % kurssin hinnasta. Ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneeltä perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Mikäli kurssille ilmoittautunut, mutta kurssipaikan peruuttanut tai kurssilta muuten poisjäänyt henkilö esittää kyseistä kurssiajankohtaa koskevan lääkärintodistuksen, häneltä peritään ainoastaan järjestelykulut 250€ + alv. . Esteen ilmetessä estyneen osallistujan tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö ilman lisäkustannuksia. Pyydämme ilmoittamaan muutoksesta kurssin yhteyshenkilölle.

Muuta
Teleprikaatilla on oikeus käyttää kurssille ilmoittautuneen antamia tietoja tilastointi- ja markkinointitarkoituksiin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Voitte kieltää tietojenne käytön ilmoittamalla asiasta sähköpostitse edellä mainitulle koulutuksen yhteyshenkilölle. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Sopimusta koskevat mahdolliset riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Pidätämme oikeuden muuttaa yksipuolisesti näitä tilausehtoja ja hintoja.

Sulje